200 TL Üzeri Kargo Bedava
200 TL Üzeri Kargo Bedava

2021 Hedefleri: İrtibatta Kalma Rehberi

Geride bıraktığımız yıl hepimiz için oldukça zordu. Herkes muazzam inişler ve çıkışlar yaşadı ve bu yılda hızla devam edecek gibi görünüyor. Yeni normal olan “Sosyal Mesafe” ve bunun ne kadar süreceğinin bilinmemesi ile bu koşullar altında pozitif olmak ve bağlantıda kalmak çok zor geliyor. 2021 gelmişken, kendinizi daha az izole, eğlenceli ve yaratıcı yollarla daha bağlı hissetmenize yardımcı olacak bir rehber bulmak istedik. Birlikte, bu bu yıl iletişimde kalmaya karar verelim! 

Düzenli Olarak Planlanmış Online Görüşme


Facetiming oluşturun! Uzun mesafeli çalışanlarınızla bağlantı kurmanın en kolay yoludur. Genellikle telefonda konuşmaktan nefret eden biri olarak, arkadaşlarımla ve ailemle her gün yüz yüze görüşmeye alıştım ve aslında bu çok daha iyi bağlanma duygusu sağlıyor. Düzenli olarak Facetime tarihleri belirleyin. Takviminizde işaretlendiğinde iptal etmek için hiçbir bahaneniz yok ve bu sizi çok daha iyi hissettirecek! 

Arkadaşlarınızla Facetime akşam yemeği randevuları da yapabilirsiniz. Aynı yemekleri yapabilir veya akşam yemeğinde aynı şeyleri sipariş edebilirsiniz. Çevrimiçi görüntülü sohbet etmenin başka yolları da elbette mevcut; Google Hangout, Zoom, Teams ya da Discord! 

(Sanal) Kitap Kulübü


Kitaptan daha az konuşulduğu, daha çok dedikodu ve kahve/pastanın olduğu yüz yüze kitap kulübünüzü özlüyor musunuz? Merak etmeyin! Zoom ve benzeri uygulamalar ile arkadaşlarınıza bir bağlantı gönderebilir ve en sevdiğiniz okumalar hakkındaki tartışmalara hemen devam edebilirsiniz. 

Netflix ve Chill


Uzak mesafeden dizileri ve filmleri izlemek, Netflixparty olan Teleparty ile artık çok daha kolay. Chrome Tarayıcınız varsa, Teleparty uzantısını indirebilir ve arkadaşlarınızla aynı anda HBO, Netflix, Disney ve Hulu’daki programları izlemeye başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza bir davet bağlantısı göndererek bir film izlemeye davet edin ve işte,eğlence başlasın!

 “Eski Tarz” Mektuplar / Kartlar Gönderin


Postayla bir mektup almanın çok duygusal bir yanı var. El ile yazılmış notlar, bir e-posta veya hızlı metin göndermekten çok daha özeldir. Sevimli kırtasiye malzemeleri satın alın ve arkadaşlarınızı daha özgün ve kişiselleştirilmiş bir dokunuşla güncel tutun.  

Bir Arkadaşla Yeni Hobi


Yeni bir hobiye başlamak, yeni yılda arkadaşlarla yeniden gruplaşmanın daha iyi bir yolunu belirlemek için mükemmel olacaktır! Birlikte bir antrenman başlatın. Tek başına egzersiz yapmak iyidir ancak arkadaşlarla egzersiz yapmak bunu çok daha katlanılabilir kılar. Birlikte birbirinizi sorumlu tutabilirsiniz ve bu stresi azaltmak için harika bir yoldur. Son olarak, yemek pişirmeye başlayın! Çok fazla yemek yiyorsan ve cüzdanına zarar veriyorsa, bu tasarruf etmene yardımcı olacak ve usta bir aşçı olacaksın. Haftada bir yapacak yeni bir yemek bularak başlayın ve oradan devam edin. Yeni becerilerin şerefine! 

Telefonunuza yeni oyunlar indirin


Sohbet etmek için çok zamanınız yoksa veya hayatınızda yeni bir güncelleme yoksa ancak yine de bağlı hissetmek istiyorsanız, arkadaşlarınızla oynamak için telefonunuza oyunlar indirin. Benim favorilerimden bazıları Trivia Crack, Words with Friens ve Gamepigeon’dur. Bu da oyunları doğrudan görüntü üzerinden oynamanıza izin verir.

Bir Hediye Kutusu Gönderin


Son olarak, postayla iyi düşünülmüş bir hediye almaktan daha özel bir şey olamaz. Bir Belitha Hediye Kutusu göndererek arkadaşlarınıza onlar hakkında neler düşündüğünüzü bildirin. Belitha ile kendi kutunuzu oluşturabilir veya sizin için hazırladığımız özel kutu koleksiyonumuzdan seçim yaparak arkadaşlarınızı sevginizi gösterebilirsiniz. Bu çok basit! 

Mesafeli kalmamız, mesafeli olmamız gerektiği anlamına gelmez. Bağlantıda kalmak artık her zamankinden daha önemli. Yaratıcılıkla ve tabii ki teknolojiyle bağlantıda kalmak çok daha kolay. Bu ipuçları ve püf noktaları ile, birbirinizden kaç kilometre uzakta olursanız olun arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim halinde olacaksınız.

Belitha gururla sunar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir